ATAWICH; BAYİM OLUR MUSUN FUARINA KATILIYOR
1401/03/24 در ساعت 11:28:30ürkiye’nin en önemli sektörel etkinliklerinden birisi olan Bayim Olur musun? Fuarı bu yıl 27-30 Ekim 2022 tarihlerinde Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşiyor! Türkiye’de franchise verme çalışmalarına başlayan Atawich ise Türkiye’nin en büyük franchise fuarına katılım gösteriyor.
ürkiye’nin en önemli sektörel etkinliklerinden birisi olan Bayim Olur musun? Fuarı bu yıl 27-30 Ekim 2022 tarihlerinde Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşiyor! Türkiye’de franchise verme çalışmalarına başlayan Atawich ise Türkiye’nin en büyük franchise fuarına katılım gösteriyor.
Birçok farklı sektörden markaların yer aldığı, Bayim Olur musun – Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, Medyafors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD desteği ve REDSTONE ana sponsorluğunda, sektörün ticaret ağlarını örmeye devam edecek. Türkiye franchise sektörünün nabzını attığı bu devasa organizasyon, franchise ve markalı bayilik sisteminin tüm oyuncularını tek bir çatı altında toplayacak.